Scroll to top

Bella Center Hospitality Group

Film, Fotos, Kampagne, Print, Spil, Web

Mejeriingeniør

Film, Print, Spil

Meat your Future

Film, Fotos, Kampagne, Print, Spil, Web

Det Blå Danmark

Film, Fotos, Kampagne, Print, Spil, Web

IDA

Film, Print, Spil

PFA

Film, Fotos, Kampagne, Print, Web

Sportmaster

Fotos, Kampagne, Print, Web

BYGMA

Annoncer, Design, Film, Web

DS Norden

Film, Fotos, Kampagne

Danske Speditører

Fotos, Kampagne, Web

WeGrowBuisness

Film, Fotos, Kampagne, Print, Web

Et udvalg af vores cases!

Eksperter i employer og career branding

I Bruun & Partnere er vi en flok passionerede og erfarne mennesker, der brænder for at bygge bro mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de bedste unge talenter.
Vores speciale er de unges adfærd i forhold til studie-, karriere- og jobvalg. Vi kender de unges bevægemønstre samt hvor og hvordan du skal kommunikere dit budskab til dem, du vil tiltrække

Når de nye talenter er ansat, hjælper vi med at gøre jeres rekrutteringsinvestering til en succes – der fremadrettet kan måles på bundlinjen. Vi har 25 års erfaring i spændfeltet mellem HR, marketing og de unge som er på vej ind på drømmestudiet eller arbejdsmarkedet.

Vi favner både udvalgte specialistopgaver og eksekvering af den sammenhængende proces fra positionerings- og rekrutteringskampagner til komplette introduktions- og induktionsforløb.
Vores kerneorganisation kendetegnes ved højt energiniveau, specialistviden, kreativitet, forretningsforståelse og masser af handlekraft.
Vi er en sammensætning af medarbejdere, som er de bedste på deres felt inden for; strategi, analyse, kreativ design, konceptudvikling, kommunikation, medier, HR, ledelse og undervisning.

Između Taosova postoji uvjerenje da kontrola frekvencije ejakulacije doprinosi održavanju muške energije. Vjeruje se da apstinencija od ejakulacije omogućava energiju sadržanu u spermi, vraća se u mozak i opskrbu energijom. Zahvaljujući ovoj praksi, ideja se rodila “24 puta godišnje”. Neki taoistički preporučuju ejakula samo u 20-30% slučajeva kada imate seks.